На бренд Prada «наїхали» із звинуваченнями у расизмі

17.12.2018 2:05 0

На бренд Prada «наїхали» із звинуваченнями у расизмі

Ще один модний дім потрапив у світовий скандал. Бренд Prada звинуватили у расизмі через фігурки у вигляді мавп з великими червоними губами з колекції аксесуарів Pradamalia.
Про це пише СобКор.
Адвокат Чіньере Езі у Facebook висловила з цього приводу думку:
"Після виставки в Національному музеї афроамериканської історії та культури, присвяченій блекфейсу, я пройшла повз магазин Prada в Нью-Йорку і зіткнулася з тими ж расистськими образами блекфейса", – написала Езі.
У мережі юзери обурені фігурками у вигляді мавп Otto Toto з колекції аксесуарів Pradamalia, які виконані в темних кольорах і мають великі червоні губи.
Читайте також: Бренд Apple уступил лидерство своему конкуренту
Бренд швидко відреагував на звинувачення і написав у Twitter, що Pradamalia – це уявні істоти, які не мають жодного зв'язку з блейкфесом. Однак для того, щоб нікого не образити, Prada вирішив зняти фігурки з продажу.
"У Prada Group у жодному разі не хотіли нікого образити. Ми не терпимо жодних форм расизму та расистської символіки. У зв'язку з цим ми приберемо персонажів з вітрин і знімемо з продажу", – заявили представники компанії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

SEO оптимизация сайта — 4 явных аргумента в пользу украинской студии «Site Ok» Ландшафтный дизайн занимает важное место в фасаде дома Газоблок і пеноблок: особливості, властивості і будівельні нюанси Ваш помощник полиграф Заказ товаров из Америки

Последние новости