Опубліковано список найпопулярніших смартфонів на Android

10.12.2018 14:07 1

Опубліковано список найпопулярніших смартфонів на Android

Бенчмарк AuTuTu опублікував список з десяти найбільш популярних серед користувачів смартфонів, всі з яких працюють на базі операційної системи Android.
Як виявилося, топ-10 найпопулярніших мобільних пристроїв в кінці 2018 очолила новинка від Xiaomi, якою є флагманський телефон. Про це пише daily-news.com.ua
Перше місце в рейтингу зайняв Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, який відрізняється від простої конфігурації прозорою задньою кришкою, вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, повноцінним 3D-сканером особи, а також великим обсягом пам’яті. Стати власниками даного телефону захотіли 97% опитаних людей. На другому місці опинився Samsung Galaxy S9 +, за який висловилося 96% користувачів, які взяли участь в опитуванні від AuTuTu.
На третій позиції опинився Meizu 16th, тоді як четверну рядок рейтингу завоював Huawei Mate 10 Pro. Першу п’ятірку впевнено замкнув революційний в усіх відношеннях Oppo Find X, який став першим в світі мобільним пристроєм з повнорозмірним екраном і модульною конструкцією. Отримати в свої руки такий телефон захотіли 95% опитаних людей. Слідом за ним виявилися Meizu 16th Plus і OnePlus 6, причому останній особливо сильно припав до смаку жителям Китаю, тоді як в інших регіонах світу його продажу виявилися не надто хорошими.
На восьмому місці розташувався Huawei Mate 10, будучи спрощеною версією моделі з приставкою «Про». Дев’ята позиція зайнята Vivo NEX Ultimate, тоді як на самій останній сходинці розташувався Samsung Galaxy S8 +. В ході опитування вдалося з’ясувати, що переважна більшість людей хоче стати власниками флагманських мобільних пристроїв, причому не простих, а таких з великими екранами, які займають багато вільного простору на лицьовій частині.
Читайте також: Стало відомо, на що найчастіше звертають увагу при купівлі смартфонів
У список з якихось причин не потрапили такі хіти, як OnePlus 6T, Nubia X, Xiaomi Mi Mix 2, Huwei P20 Pro і багато інших, які користуються великою популярністю серед покупців у ряді країн світу, включаючи звичайно ж Китай.
Опубліковано список найпопулярніших смартфонів на Android

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Слабые стороны топовых моделей Ауди? Чем так перспективна работа в Европе? Механизм откатных ворот На улице Киевской в Симферополе опять возникла стихийная торговля Креативность в копирайтинге

Последние новости