Екс-асистент Моуріньо покинув пост головного тренера «Карпат»

28.11.2018 16:14 0

Екс-асистент Моуріньо покинув пост головного тренера «Карпат»

Португальський фахівець Жозе Моріш більше не є головним тренером львівських «Карпат».
«Жозе Моріш залишає« Карпати ». Про намір подати у відставку він заявили ще минулого тижня, але виходячи з того, що керівництво не погодилося, головний тренер скористався опцією викупу власного контракту », - повідомляють« Карпати »на офіційній клубній сторінці в« Твіттері », пише daily-news.com.ua
Згідно з інформацією порталу «Sport Arena», Мораіш покинув «Карпати» заради співпраці з неназваним клубом з Південної Кореї.
До заключних матчів 2018 проти «Арсеналу» і «Динамо» в статусі виконуючого обов'язки головного тренера «Карпати» готуватиме Олег Бойчишин, який очолював «біло-зелених» до приходу португальця. У тренерський штаб Бойчишина увійшли Олександр Чижевський та Роман Гнатів.
Мораіш очолив «Карпати» в середині серпня. Колишній асистент Жозе Моуріньо в «Челсі», «Реалі» та інших топ-клубах світу в 12 матчах Прем'єр-ліги здобув лише 3 перемоги при 3 нічиїх і 6 поразок. Головними досягненнями Мораїша з «Карпатами» стали сенсаційна виїзна перемога над «Динамо» (0: 2) і вихід в 1/4 фіналу Кубка України.
Читайте також: Тренер київського «Арсеналу» зробив гучне зізнання
«Карпати» після 16-ти турів в чемпіонаті України займають 10-е місце, відстаючи від топ-6 на 7 очок.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надувные батуты Happy Hop по хорошей цене Ландшафтный дизайн: многофункциональный зеленый уголок в своем дворе Послуги консалтингової компанії у Львові Проверка сайта онлайн казино GGbet Красивая керамическая черепица Evrokrovlya

Последние новости