Анджеліна Джолі вразила шанувальників вишуканим образом

24.11.2018 18:26 0

Анджеліна Джолі вразила шанувальників вишуканим образом

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка досі вирішує судові питання з екс-чоловіком Бредом Піттом стосовно опіки над 6 дітьми, майже перестала виходити на червоні доріжки і світські заходи.
Про це пише СобКор.
Папараці могли слідкувати за життям зірки лише на її шляху в магазин за продуктами, або під час прогулянок з нащадками. Однак у п'ятницю, 23 листопада, Анджеліна вийшла на публіку у Лондоні.
Анджеліна Джолі виступила з промовою на кінофестивалі "Запобігання сексуального насильства в умовах конфлікту".
Читайте також: Анджеліна Джолі розповіла правду про шлюб з Бредом Піттом
Відомо, що зірка є співзасновником організації, яка з'явилася у 2014 році і спрямована на боротьбу з дискримінацією, з якою стикаються люди, які пережили згвалтування в зоні бойових дій.
Для виходу актриса одягнула молочне плаття з мереживним топом Ralph & Russo в поєднанні з чорним пальто. Свій розкішний образ Джолі поєднала із золотими туфлями-човниками на підборах і яскравою червоною помадою.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новостройки Броваров, построенные с любовью: ЖК «Крона Парк» и «Лесной квартал» Кредит под залог автомобиля Профессиональное написание диплома Где заказать оборудование для шведского стола? Магазин військової атрибутики «Символіка»

Последние новости