ЄС зацікавився українськими електричними вантажівками. Відео

24.11.2018 16:26 2

ЄС зацікавився українськими електричними вантажівками. Відео

У Луцьку презентували першу українську повністю електричну вантажівку. Її виготовляли для данської компанії Banke Electromotive.
Про це пише СобКор.
Електроавтомобіль ERCV27 призначений для механізованого завантаження та перевезення твердих побутових відходів. Вона працюватиме у містах Європейського Союзу.
Автомобіль повністю відповідає сучасним технічним стандартам і виготовлений згідно з європейськими екологічними нормами.
Екологічний транспорт – перспективна для України ніша.У перспектив електровантажівками, крім закордонних замовників можуть зацікавитися й українські міста, для яких питання екологічності транспорту стане визначальним.
ЄС зацікавився українськими електричними вантажівками. Відео
Вироблений в Україні вантажний електромобіль отримав схвальні відгуки у замовника – Banke Electromotive. Після завершення сертифікації у Данії розпочнеться її серійний випуск у рамках масштабного контракту з європейською компанією.
Читайте також: За 2018 рік у Європі продали понад один мільйон електрокарів
Наразі в Україні відсутній особливий інтерес до подібної техніки, яка в усьому світі замінює застарілі машини, що псують довкілля.
Спецмашина ERCV27 здатна розвивати швидкість до 80 км/год. Запас ходу без підзарядки тягових батарей при повній допустимій масі становить 220 км, а термін їх експлуатації сягає 12 років. Вантажівка обладнана комбінованою вентиляцією, водяними опалювачами, системою відеонагляду та кондиціонером.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чистота в доме залог здоровья Надійні промислові вентилятори за приємною ціною Прибыльные ставки на футбол Що подарувати військовому на день народження? Тренинги по продажам и управлению персоналом

Последние новости