Беллью зробив гучну заяву після поразки від Усика

24.11.2018 4:18 0

Беллью зробив гучну заяву після поразки від Усика

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО) офіційно повісив рукавички на цвях.
До відходу з боксу Беллью схилило тяжкої поразки від українця Олександра Усика (16-0, 12 КО) в бою за всі титули в крузервейте. 10 листопада в Манчестері Беллью чинив гідний опір Усику, проте до восьмого раунду втомився і не зміг уникнути поразки нокаутом, пише daily-news.com.ua
«Перш за все я хочу подякувати тим, хто підтримував мене всі ці роки. Дякую і скептиків, які ніколи в мене не вірили, а також моїх найвірніших і відданих уболівальників. Всім вам я дуже вдячний.
Але сьогодні я оголошую про те, що офіційно завершую кар'єру. Більше ніяких боїв. Надалі постараюся жити звичайним людським життям.
У мене була фантастична кар'єра. Я зміг реалізувати в рингу всі свої мрії. І навіть саму сміливу з них. Це відбулось 29 травня 2016 року - на стадіоні «Гудісон Парк» я нокаутував грізного Ілунга Макабі і став чемпіоном світу », - наводить слова Беллью британська преса.
Читайте також: Жіноча збірна України пройшла на Євробаскет-2019
Тоні Беллью на професійному рингу виступав з 2007 року. Прорив в кар'єрі британця почався в 2016 році, коли він завоював титул WBC у важкій вазі. У 2017-2018 роках Беллью двічі сенсаційно нокаутував екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Девіда Хея (28-4, 26 КО), однак його смілива спроба замахнутися на титули Олександра Усика прогнозовано провалилася.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Скважинные насосы для водоснабжения в доме Какая шуба лучше: песцовая или норковая? Как создаются рейтинги онлайн казино? Високоякісні медичні послуги у приватній лікарні у Львові Качественная сетка от ТД Промтехстрой

Последние новости