Дієтологи підказали, що їсти в зимку щоб не набрати вагу

23.11.2018 10:08 0

Дієтологи підказали, що їсти в зимку щоб не набрати вагу

Часті прийоми їжі допоможуть не набрати вагу взимку
Часте вживання їжі протягом дня невеликими порціями, - базова умова дрібного харчування. Цей же метод забезпечує постійну ситість і швидкий метаболізм, що допомагає не набрати вагу взимку, пише видання daily-news.com.ua
Дотримуватися дрібного харчування взимку порадила лікар-дієтолог Вікторія Савицька. За словами фахівця, їжа, що з'їдається невеликими порціями і в правильному поєднанні, швидше засвоюється і не навантажує органи шлунково-кишкового тракту, печінку. Причому такий варіант харчування спонукає травну систему постійно працювати, що допомагає прискорювати метаболізм і не набирати вагу.
Дієтолог порадила взимку вживати їжу дрібно кожні 2-3-4 години.
«Краще харчуватися часто і потроху, ніж 2 рази на день, з'їдаючи перше, друге, салат, десерт і компот. Перетравлювати відразу багато всього буде складно, отже, - щось неодмінно осяде на талії », - поділилася своєю думкою Савицька.
Лікар порекомендувала після пробудження насамперед випивати склянку чистої води. Через півгодини після цього можна випити кави і приступити до сніданку. На сніданок експерт вважає корисним зварити яйця або приготувати яєчню з тостом з цільнозернового хліба або двома шматочками сиру. Через дві години після сніданку можна випити чашку чаю з крекером або вівсяним печивом, або з'їсти улюблений фрукт. Ще через дві-три години можна пообідати. Через два-три години після обіду не забороняється перекусити - наприклад, фруктовим салатом, чаєм з сухофруктами, жменею горіхів. Вечеряти експерт радить не пізніше, ніж за три години до сну.
Читайте також: Дієтологи підказали, як "скинути" 5 кг за тиждень
Говорячи про найбільш зручною харчуванні взимку, лікар зазначила, що обід в холодний сезон обов'язково повинен бути гарячим. На вечерю краще віддати перевагу рослинній їжі або ж нежирному йогурту або сиру - м'ясо або рибу слід з'їдати днем.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Интернет-магазин iPhone: доступные цены и быстрая доставка Сухой корм для собак премиум класса Vulcan казино официальный сайт Путешествие в Шарм Эль Шейх - возможный распорядок туристического дня Як працює криптобмінник, і як ого обрати

Последние новости