Жіноча збірна України пройшла на Євробаскет-2019

23.11.2018 8:08 0

Жіноча збірна України пройшла на Євробаскет-2019

Українські баскетболістки успішно подолали кваліфікаційний етап до чемпіонату Європи 2019 року.
У заключному матчі відбірного циклу збірна України на виїзді поступилася Іспанії (71:84) і не змогла безпосередньо відібратися на Євробаскет. Втім, українки стали однією з шести кращих команд, що зайняли другі місця в своїх відбіркових групах, і також забронювали за собою путівку на континентальний форум, пише daily-news.com.ua
Головною героїнею відбіркового циклу на чемпіонат Європи в збірній України стала Аліна Ягупова, яка в шести поєдинках кваліфікації в середньому за гру набирала по 33,2 очка, 7,0 підбору, 4,2 передачі, 3,0 перехоплення і 1,3 блок- шота. Рейтинг ефективності Ягуповій склав 33,2 бала, що стало кращим показником серед всіх учасників відбору на Євробаскет-2019.
Збірна України в четвертий раз поспіль зіграє у фінальній стадії чемпіонату Європи. За останні роки найкращим для команди став минулорічний турнір - в Чехії українки здобули дві перемоги при двох поразках і посіли 10-е місце.
Читайте також: Назвали кращого футболіста збірної України в 2018 році
Крім України у фінальній стадії чемпіонату Європи влітку 2019 року в Латвії та Сербії виступлять збірні Чорногорії, Туреччини, Росії, Великобританії, Франції, Іспанії, Чехії, Італії, Білорусі, Словенії, Бельгії, Угорщини, Швеції, Латвії та Сербії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надежная кабельно-проводниковая продукция от «Golden-Cabel» Солнцезащитные установки для каждого дома Одесса онлайн – самые свежие новости Как можно ускорить обмен веществ? Приветливое обслуживание клиентов в ремонтно-строительной компании: stroyhouse.od.ua

Последние новости