Спеціалісти назвали модель авто, яка не забрала жодного життя

20.11.2018 12:35 0

Спеціалісти назвали модель авто, яка не забрала жодного життя

Цю машину визнали найбезпечнішою.
На підставі статистики експерти назвали найбезпечніший автомобіль. За 15 років експлуатації в ньому не загинуло жодної водія або пасажира. Цим сьогодні не може похвалитися жодна інша машина, повідомляє видання daily-news.com.ua
Таким автомобілем став Volvo XC90. З початку продажів в 2002 році, XC90 НЕ забрав жодного життя.
Основною перевагою Volvo XC90 в питанні безпеки вважається екстрена система гальмування, а також наявність системи попередження зіткнення.
На думку, використання саме цих систем в автомобілях скорочує вірогідність зіткнення на 38 відсотків. На їхню думку, система попередження зіткнень, може врятувати в найближчі 10 років понад 1100 людських життів.
Ще в 2015 році Volvo XC90 останнього покоління (на той момент) пройшов серію краш-тестів, на яких зібрав найвищі оцінки.
Читайте також: Новий Mercedes-AMG потрапив в об'єктиви камер
Машина встановила рекорд організації Euro NCAP, отримавши найвищу оцінку на той момент. За результатами випробувань позашляховик отримав 97% ефективності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Моряк: профессиональные качества формирует Марин МАН Мирослав Продан о реформах ГФС Ставки онлайн на футбол «Moyo Shop» - мобильное приложение Заказать полукаркасный рюкзак недорого

Последние новости