Вчені вважають, що соцмережі псують здоров’я людям

18.11.2018 12:15 1

Вчені вважають, що соцмережі псують здоров’я людям

Американські фахівці Університету Пенсільванії довели наявність зв'язку між соцмережами і поганим психічним станом людини.
Про це пише СобКор.
Вчені враховували наслідки використання Facebook, Snapchat і Instagram 143 студентами. Добровольців в довільному порядку розбили на дві групи.
Перша (контрольна) група повинна була дотримуватися своєї стандартної поведінки, друга група обмежувала час, що проводиться в соцмережі, до 10 хвилин вдень. При цьому в самому початку проводилося тестування, оцінюється настрій і загальний рівень добробуту добровольців. Через три тижні перевірку повторили. Фахівці постаралися виявити ознаки того, що добровольці відчували себе наче "випали" з життя, самотніми, мали симптоми тривожності, депресії.
Читайте також: Вчені розказали, який сніданок може викликати рак
В результаті група, яка обмежувала час перебування в соцмережах, менше відчувала себе самотньою і рідше демонструвала ознаки депресії в порівнянні з контрольною групою.
Позитивний ефект був особливо виражений у студентів, спочатку мали депресію. Вони переставали порівнювати своє життя з картинками чужого життя, що покращувало емоційний фон.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Уникальные кухни на заказ Як обрати міжкімнатні двері в квартиру Добротный забор и выглядит хорошо и защитит частную собственность Эффективная наружная реклама Анна Тігіпко розповіла про умови успішності необанків

Последние новости