Доба в ООС: загинув український боєць

18.11.2018 10:15 1

Доба в ООС: загинув український боєць

В районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 випадків застосування бойовиками забороненого озброєння.
Про це пише СобКор.
Упродовж минулої доби, 17 листопада, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил мала ознаки до збільшення вогневої активності противника: окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.
У ранковому звіті прес-центру операції Об’єднаних сил повідомили, що протягом минулої доби ворог здійснював обстріли українських позицій з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке та Світлодарськ. Окрім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного та Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру.
Читайте також: Доба в ООС: двоє поранених, один загиблий
По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.
Під час бойових дій 17 листопада поранення несумісне з життям отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил.
Від початку поточної доби противник з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.
За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та ще двох - поранено.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Про види і обов'язки програмістів 1С Комфортная стоматология доктора Колоса Широкий выбор бритв для мужчин по отличным ценам Новогодние гирлянды для улицы от монохромного свечения белого, синего, красного Изготовление прихожих под ваш интерьер

Последние новости