Xiaomi випустила унікальний планшет

16.11.2018 15:55 0

Xiaomi випустила унікальний планшет

Китайська компанія Xiaomi випустила пристрій, що переносить зображення з блокнота в планшет.
Такі девайси також називаються в народі графічними планшетами. Новинка Xiaomi отримала назву Bamboo Slate. Вона повторює ідею продуктів компанії Wacom - Bamboo Slate і Bamboo Folio, пише видання daily-news.com.ua
Якщо точніше, то це майже звичайний блокнот, встановлений на спеціальній підставці. У комплекті немає планшета, зате підставка синхронізується з будь-якими пристроями, керованими операційними системами Android, iOS і Windows.
Під час малювання користувач може вибрати, в якому форматі зображення буде збережене на пристрої. Підключення до девайсів здійснюється за допомогою Bluetooth.
Малюнки на екрані смартфона або планшета будуть з'являтися в режимі реального часу. Причому технологія також підтримує редагування, видалення і навіть використання різних кольорів.
Читайте також: Хакери знайшли нову вразливість у захисті iPhonе
Xiaomi Bamboo Slate вже з'явився на майданчику колективного фінансування китайського виробника. Він оцінений в $ 115.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поиск жилья онлайн Каталог оригинальный запасных частей для авто из Китая Аренда оборудования для мероприятий в Киеве Монтаж автополива на дачных участках «Vip Detailing» - качественное покрытие кузова автомобиля специальной антигравийной пленкой в Киеве

Последние новости