У Канаді помер відомий актор

13.11.2018 9:26 0

У Канаді помер відомий актор

Помер актор з "Космічної одіссеї".
На 91-му році життя помер канадський актор Дуглас Рейн, який здобув популярність завдяки озвучці комп'ютера в фантастичному фільмі "2001 рік: Космічна одіссея".
Про це повідомляє видання daily-news.com.ua
Відзначається, що Рейн помер в лікарні в передмісті канадського міста Стратфорда. Артист пішов з життя з природних причин.
Дуглас народився в 1928 році у Вінніпезі, Канада. Акторську кар'єру почав ще будучи дитиною на радіо CBC radio. Потім навчався в Лондонській театральній школі, грав у театрі до 1994 року.
Читайте також: Віталій Козловський підкорив серця прихильниць словами про кохання
Слава до Рейна прийшла після того, як він озвучив комп'ютер HAL 9000 в картині Стенлі Кубрика "2001 рік: Космічна одіссея". Цей фільм вийшов на екрани в 1968 році. А в 90-х року стрічка була включена до Національного реєстру фільмів США. Експерти називають "Космічну одіссею" одним з кращих фільмів в жанрі наукової фантастики. Всього Рейн виконав ролі в 19 картинах.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Характеристики и преимущества видеодомофона Commax cdv-35a Сварочный инвертор: описание и преимущества Выкуп любых автомобилей, в том числе и после ДТП Насколько безопасна и выгодна дистанционная торговля? Чистый офис это лицо компании

Последние новости