У Києві таксист "змусив" поліцейського бігти за своїм авто

13.11.2018 7:26 1

У Києві таксист

Поліцейському довелося бігти за авто.
12 листопада на вулиці Велика Васильківська патрульна поліція затримала таксиста. За словами правоохоронців, він відмовився надати їм документи, а після затиснув вікном руку поліцейського і намагався сховатися, передає видання daily-news.com.ua
Патрульні змушені були застосувати спецзасоби.
У Києві таксист
У двох сторін різні версії події. За словами патрульних, таксі стояло на вулиці Великій Васильківській на місці для інвалідів. Поліцейські підійшли до таксиста і попросили надати їм водійське і страховку на транспортний засіб. Її чоловік марно шукав близько 20 хвилин, а інші документи не передавав в руки. В ході діалогу, з невстановленої причини, рука поліцейського виявилася затиснута склом, після чого патрульний забризкав водія перцевим балончиком, а той почав рух. Поліцейський біг за автомобілем близько 10 метрів, після чого транспортний засіб зупинився. Водія дістали з салону, поклали на землю і вдягли наручники.
Іван, водій таксі, розповів нам своє бачення ситуації. Він повідомив, що закрив вікно, тому що поліцейські почали ломитися до нього в машину: «Я спілкувався з власником автомобіля по телефону, щоб дізнатися, де в машині лежить страховка. Як раптом поліцейські почали кричати і ломитися до мене в автомобіль, я злякався і закрив вікно. Лейтенант відразу почав розпилювати газ в салон, я в стані афекту почав рух, але потім зупинився, тому що нічого не бачив. Вони мене дістали з машину і били, у мене болить ребро », - розповів водій Uber.
Читайте також: На Полтавщині повалили пам'ятник Леніну
На місце події прибула «швидка допомога». Медики оглянули руку поліцейського і поїхали, чим викликали обурення таксиста, який також хотів отримати медичну допомогу. Розбиратися в інциденті приїхала слідчо-оперативна група.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Аренда офисов в Киеве на Подоле Бесплатное онлайн казино Вулкан Старс Красивая мебель для дома Обзор фильма «Изгоняющий дьявола» Стратегічна екологічна оцінка

Последние новости