Зеленський "відрубав" депутатам руки. Відео

13.11.2018 5:26 1

Зеленський

У новому тізері "Слуга народу" Зеленський "відрізав" депутатам руки.
У Мережі з'явився новий ролик до серіалу Слуга народ-2, в якому Володимир Зеленський грає президента України. На відео гумористи надали дієвий, на їхню думку, спосіб боротьби з корупцією.
Ролик з'явився на офіційній сторінці Квартал 95 в Facebook, передає втдання daily-news.com.ua
На кадрах Зеленський-президент стоїть за трибуною і розповідає депутатам про те, що вони повністю побороли корупцію, кнопкодавство і принцип "рука руку миє". Але на наступному кадрі стає зрозуміло, що це стало можливим тому, що всім депутатам ампутували обидві руки.
У коментарі до відео автори серіалу запитали передплатників, чи вважають вони такий спосіб боротьби з корупцією жорстким або справедливим. Ролик за кілька годин зібрав 12 тисяч переглядів і сотню репоста. Але відео викликало неоднозначну реакцію. Одні користувачі відзначили, що тільки так і можна щось змінити, але інші підкреслили, що це вже не гумор.
Читайте також: Кадри з місця загибелі школярів у Перу. Відео
Також прозвучала думка, що "це не жорстко і не справедливо, це передвиборний популізм".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Климатбуд – системы вентиляции и кондиционирования Высокоточное стрелковое оружие и боеприпасы Параметры выбора и покупки качественных солнцезащитных очков Помощь от профессионалов в области рекламы Успейте купить качественные кроссовки к новому сезону

Последние новости