Путін запізнився на важливу церемонію у Франції

11.11.2018 20:35 3

Путін запізнився на важливу церемонію у Франції

Президент РФ Володимир Путін приїхав останнім зі світових лідерів на церемонію вшанування пам'яті загиблих у Першій світовій біля Тріумфальної арки.
Про це пише СобКор.
"Російський президент Володимир Путін останнім прибув до Тріумфальної арки, потиснув руку Макрону та Ангелі Меркель. Потім Путін зупинився для потискання руки президенту США Дональду Трампу, показавши йому великий палець угору", – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що 70 глав держав та урядів під’їхали разом з президентом Франції Еммануелем Макроном на автобусах від президентського палацу до Єлисейських полів. Потім вони вийшли з автобусів і, незважаючи на дощ, пройшли пішки до Тріумфальної арки.
Читайте також: Макрон розказав про таємні «мрії» Путіна
"Деякі лідери були відсутні на цій повільній ході, включаючи президента США Дональда Трампа та російського лідера Володимира Путіна – обидва прибули до Тріумфальної арки окремо на своїх кортежах", – зазначає видання.
Нагадаємо, що в Парижі тривають пам’ятні та урочисті заходи з нагоди сотої річниці від завершення Першої світової війни, включаючи участь Президента України Петра Порошенка.
Згідно з програмою пам’ятних та урочистих заходів, лідери візьмуть участь у відкритті Паризького форуму заради миру.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Справка о несудимости без проблем всем жителям Украины Где заказать спортивные вещи? Виниловый сайдинг - особенноcти и виды Качественные мангальные комплексы и грили Вышиванки ждут своих покупателей

Последние новости