Британка продає брудні шкарпетки

11.11.2018 22:36 0

Британка продає брудні шкарпетки

33-річна мешканка Великої Британії Роксі Сайкс заробляє майже 100 тисяч фунтів (3,6 млн грн) на рік, продаючи свої брудні шкарпетки і взуття фетишистам.
Про це пише СобКор.
Одного разу колега сказав Сайкс, що у неї гарні ноги, і її переконали завести акаунт в Instagram, де вона могла б їх демонструвати.
«Коли у мене з’явилися тисячі підписників і повідомлення про продаж використаних речей, я зрозуміла, що можу на цьому заробляти. Я не показувала своє обличчя або що-небудь інше спочатку, тому що розуміла, що людям цікаві саме мої ноги, і це не відчувалося занадто особистим», – розповідає британка.
Читайте також: Пьяная британка развеселила соцсети своей «страховкой»
Після того, як за місяць Сайкс заробила більше восьми тисяч фунтів (292 тис. грн) на продажі шкарпеток, взуття та відео, вона зрозуміла, що це хороше джерело доходу.
«Тепер я думаю, що ніколи не припиню це робити – скільки б років мені не виповнилося, мої ноги завжди зможуть заробити гроші», – зазначає вона.
Британка продає речі не тільки через соцмережі, але й на різних сайтах. Пара шкарпеток, яку вона проносила цілий день, йде за 20 фунтів (729 грн), взуття після двох місяців використання – за 200 фунтів (7 290 грн), а відео, на якому вона ворушить пальцями ніг, – за 100 фунтів (3 645 грн). Вона також навчає фетиш-моделей того, як заробляти в цьому бізнесі. Друзі і рідні Сайкс її підтримують.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрое оформление технического паспорта в БТИ Реабилитация послеоперационных больных в Германии Итальянские купальники по доступным ценам Розслідування українського Держфінмоніторингу визнали найкращим у світі - Черкаський Ігор Борисович Наматрацники для вашого матрацу

Последние новости