Відома голлівудська актриса змінила орієнтацію

11.11.2018 8:34 18

Відома голлівудська актриса змінила орієнтацію

Роман триває вже два роки.
Знаменита актриса Демі Мур знаходиться в стосунках з 43-річною Машею Мандзукой - стилістом сербського походження, передає видання daily-news.com.ua
За інформацією роман триває вже близько двох років, жінки живуть разом і виховують маленьку дочку Маші, яка вже називає Демі «мамою».
Актриса раніше не заявляв про свої нетрадиційні схильності і ніколи не давала приводу засумніватися у своїй сексуальній орієнтації. Навпаки, Демі тричі була заміжня, і всі її шлюби тривали більше п'яти років.
З музикантом Фредді Муром вони прожили з 1980 по 1985 рік, зі знаменитим актором Брюсом Віллісом, якому Демі народила трьох дочок, шлюб тривав цілих 13 років. З останнім чоловіком - молодим артистом Ештоном Катчером Демі була в шлюбі з 2005 по 2011 роки.
Правда, останній розлучення знаменитість перенесла дуже важко і навіть проходила лікування в психіатричній клініці.
Читайте також: Американка знайшла під ногами 343 мільйони доларів
Після цього Демі вела дуже закритий спосіб життя і ніколи не розповідала про особисте. Однак, настирливим папарацці вдалося з'ясувати якісь подробиці, які і стали доступні громадськості.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Майнинг может стать постоянным источником дохода Лучшая охранная компания Легион - для вас и вашего дома Организация «Летнего кинолагеря мира» Морские контейнеры: преимущества для бизнеса Размещение эффективной рекламы на транспорте

Последние новости