Дієтологи назвали продукти, що сприяють відновленню організму

10.11.2018 4:18 0

Дієтологи назвали продукти, що сприяють відновленню організму

Особливо актуально в холодну пору року.
Вчені-дієтологи з Великобританії склали і опублікували список найкорисніших продуктів для організму. Вживання цих продуктів допомагає людині не хворіти: вони містять речовини, що сприяють відновленню організму і лікуванню від багатьох захворювань, включаючи хронічні, а також підтримці психічного здоров'я, пише видання daily-news.com.ua
Очолили цей список найкорисніших продуктів для організму селера і горіхове масло. Селера містить в своєму складі апигенин - речовина, що надає на організм людини дію антидепресанту. Завдяки впливу апигенина, зменшується стрес, послаблюється почуття підвищеної тривожності і неспокою, виникає заспокоєння. Крім того, селера багатий вітамінами групи В, містить провітамін А, вітамін К, вітамін Е і аскорбінову кислоту, а також цінні амінокислоти ефірні масла і мікроелементи. Вчені стверджують, що настільки ж насиченого цінними для організму і здоров'я мікроелементами продукту знайти практично неможливо.
Також допомагає людині не хворіти горіхове масло, яке містить необхідні для нормальної роботи мозку білки і жири. Цей продукт має антиоксидантну дію, знижує рівень запалення в організмі, сприяє зниженню рівнів холестерину і цукру в крові.
Крім того, в список найкорисніших для організму продуктів увійшли:
- місо суп,
- манго,
- авокадо,
- курячі яйця,
- горіхи кеш'ю,
- житній хліб,
- тушковане м'ясо,
- карі,
- шоколад,
- зелений листовий салат.
Читайте також: Медики розкрили нові корисні властивості гранатів
За словами вчених, вживання в їжу цих продуктів допомагає не хворіти, оскільки покращує здатність організм відновлюватися. Крім того, вони сприяють оздоровленню процесів кровотворення, покращують кровообіг мозку і активізують метаболізм.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ставки на победителя первого тайма: инструкция для новичков Частые поломки и ремонт часов Apple Watch Продажа автомобиля Nissan Интерьер в космическом стиле Профессиональный арбитражный юрист в Екатеринбурге

Последние новости