Учасник "Дизель шоу" вперше показав себе після аварії

10.11.2018 2:17 3

Учасник

Євген Сморигін розмістив відеозвернення до прихильників.
20 жовтня в 15 кілометрах від Святошинського району Києва сталася трагічна ДТП за участю акторів колективу Дизель шоу. На Житомирській трасі автобус Неоплан, в якому гумористи прямували в столицю з концерту у Львові, зіткнувся з вантажівкою DAF, передає daily-news.com.ua
В результаті зіткнення загинула одна з найяскравіших актрис студії Марина Поплавська, а інші «дизелі» отримали серйозні травми і були госпіталізовані.
Протягом тривалого часу шанувальники Дизель шоу всіляко підтримували улюблених гумористів і писали їм зворушливі повідомлення в соціальні мережі.
У відповідь на це Євген Сморигін, якому ЗМІ після аварії прогнозували інвалідність, опублікував відеопослання фанам в Instagram.
«Спасибі вам всім за слова підтримки на нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити, про щось конкретне, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально », - написав Сморигін.
Читайте також: Алан Бадоєв розкрив секрет вдалого початку дня
Дивись відеозвернення Євген Сморигін до шанувальників.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бани Киева: история, культура и современные тенденции Большой выбор крепежных материалов по доступной цене Стеновой гипсокартон со скидками по выгодным ценам в Кубе Как выбрать обувь ребёнку: Советы по правильному выбору обуви ребёнку Очарование банного отдыха в Одессе

Последние новости