Нафта суттєво втратила в ціні: чого чекати українцям

08.11.2018 8:00 0

Нафта суттєво втратила в ціні: чого чекати українцям

Сорт WTI дешевшає вже вісім сесій поспіль, що є найтривалішим періодом падіння цін з 2014 року.
Ціни на нафту на азіатських торгах у середу, 7 листопада, продовжили зниження після публікації галузевих даних про чергове збільшення товарних запасів палива в США, передає видання daily-news.com.ua
Так, ціна січневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures зменшилася на 0,18% - до $ 72 за барель. Вартість ф'ючерсу на WTI на грудень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася на 0,51% - до $ 61,89 за барель.
Варто відзначити, що сорт WTI дешевшає вже вісім сесій поспіль, що є найтривалішим періодом падіння цін з 2014 роки.
Учасники ринку чекають, що дефіциту поставок не буде в умовах зростання нафтовидобутку в США і ряду винятків з іранських санкцій, дозволяють Тегерану продовжити виробництво і експорт нафти.
Читайте також: “Приватбанк” планує масштабну реструктуризацію
Як стало відомо зі звіту Американського інституту нафти (API), запаси нафти в США за тиждень, що завершився 2 листопада, підскочили на 7,83 млн барелів. API повідомляє про зростання запасів п'ятий тиждень поспіль. Офіційні дані міністерства енергетики США також будуть оприлюднені сьогодні о 17.30 за київським часом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мирослав Продан о реформах ГФС Приобрести RELX POD System Создание современных интерьеров в Харькове Горные велосипед бу из Германии Подбор макбука по правилам

Последние новости