Медики розповіли про незвичайний спосіб діагностування хвороб

07.11.2018 11:50 0

Медики розповіли про незвичайний спосіб діагностування хвороб

Поганий стан нігтів може вказувати на значні проблеми зі здоров'ям.
Вчені визначили, що за період еволюції людини ця частина організму змогла стати не тільки засобом захисту, але також встигли придбати деякі діагностичні властивості, повідомляє видання daily-news.com.ua
При цьому безліч хвороб призводять до порушення структури нігтів, внаслідок чого вони стають ламкими і починають розшаровуватися.
Подібну клінічну картину можуть спровокувати грибкові захворювання, а також битхімія, яку люди використовує майже кожен день. Якщо нігті почали розшаровуватися, то причиною може виявитися хвороба ендокринної або серцево-судинної систем.
Читайте також: Ці солодкі продукти не сприяють набору ваги
При цьому не тільки хвороби можуть викликати руйнування нігтів. Невдалий манікюр здатний викликати пошкодження дистальної частини матриці, через що нігті можуть виявитися хвилястими.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная техника для фото и видео операторов от Fotobym Промокоды на скидки для покупок в украинских интернет-магазинах Распродажа спортивных костюмов Кухни по индивидуальным проектам от LEONMEBEL Пенополиуретан – идеальный утеплитель для наружных стен

Последние новости