У найближчі дні Samsung розповість про своєму смартфоні з гнучким дисплеєм

07.11.2018 1:48 0

У найближчі дні Samsung розповість про своєму смартфоні з гнучким дисплеєм

Samsung готує складаний смартфон.
На конференції розробників у Сан-Франциско, яка розпочнеться 7 листопада, Samsung розповість про деякі функції нового гаджета.
На заході Samsung Developers Conference, компанія продемонструє принаймні ПО для нового смартфона, пише інтернет-видання daily-news.com.ua
У своєму виступі після доповіді про квартальні доходи компанії виконавчий директор Samsung Лі Хонг Тай пояснив, що він продемонструє деякі функції користувальницького інтерфейсу, щоб показати, як він покращує багатозадачність.
Джерела запевняють, що ми можемо побачити деякі "докладні зображення" пристрою, навіть якщо саме обладнання не покажуть. Складаний смартфон повинен об'єднати в собі можливості планшета і смартфона, тобто він отримає великий екран, при цьому його можна буде складати.
Очікується, що новий гаджет буде оснащений двома дисплеями - внутрішнім і зовнішнім. Перший має діагональ 7,29 дюйма дюйма, а другий - 4,58 дюйма. Максимальний обсяг виробництва, за чутками, не перевищить 100 тисяч штук на місяць, через бажання протестувати ринок.
Читайте також: Хакери викрали дані співробітників австралійського оборонного підприємства
Цікаво, що в офіційному Twitter компанії з'явився логотип, який натякає на гнучкий пристрій. Дизайнери зобразили напис Samsung так, як ніби перед нами - складаний смартфон.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Восхождение на вершину Эльбрус с настоящими профессионалами Как обеспечить офис канцелярией и хозтоварами выгодно и со скидками Выбор автошин: грузовые и легковые Ресторан «Феникс» роскошное заведение для свадьбы Професійні товари для індустрії краси

Последние новости