«Квартал 95» оригінально висміяв поради Супрун українцям

06.11.2018 3:42 1

«Квартал 95» оригінально висміяв поради Супрун українцям

Пародія коміків на популярну пісню і Супрун.
Студія "Квартал 95" випустила пародію на пісню групи KAZKA "Плакала", і та. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, передає daily-news.com.ua
На сцені в образі чиновниці виступила Олена Кравець і висміяла її поради, а також нововведення в системі охорони здоров'я. Відповідний відеоролик опублікований на YouTube.
"Врятує від всех хвороб только Супрун. Лише Супрун краще всех знає, что болить и де свербить, и як лікувать. Реформа вас навчить, что манту можна мочити ... Бахілі не носи, брикатися на протязі, и на бетон сідай п'ятою точкою. І мама молода, з ангіною мала, морозиво лизали й плакали "- співається в пісні.
Читайте також: Дівчина без білизни вибігла на поле і перервала футбольний матч. Відео
Однак пародія припала до духу не всім користувачам мережі - думки щодо номера розділилися. Частина коментаторів почала критикувати артистів за, на їхню думку, необґрунтовані випади на адресу Супрун. Однак також знайшлися і ті, хто підтримали "Квартал".

«Квартал 95» оригінально висміяв поради Супрун українцям

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Элегантные украшения из серебра Кованые ограждения: проектирование, изготовление и монтаж Кухонные столы из натурального дерева Страховка від компанії «ПРОВІДНА» може покривати воєнні ризики Где купить камеры?

Последние новости