Політолог: РПЦ оголосила війну Порошенку

04.11.2018 17:36 1

Політолог: РПЦ оголосила війну Порошенку

Політолог Віктор Уколов вважає, що російська православна церква оголосила війну українському Президенту.
Про це пише СобКор.
Такий висновок випливає з заяви голови відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату, митрополита Волоколамського Іларіона, переконаний експерт.
"Реагуючи на угоду про створення Автокефальної Православної Церкви, яку підписали Вселенський Православний Патріарх Варфоломій та Президент України, у РПЦ несподівано оприлюднили свої очікування зміни керівництва України. Називаючи на створення Незалежної Православної Церкви "замовленням з-за океану", митрополит Іларіон прямо заявив, що "Патріарх Варфоломій поспішає виконати це замовлення, … поки при владі в Україні перебуває нинішній президент", – сказав політолог.
Читайте також: Мир на російських умовах для нас неприйнятний - заява Порошенка
Нагадаємо, раніше Володимир Путін також заявив, що його не влаштовує президент Петро Порошенко і він покладає надії на нове керівництво України.
Уколов також додав, що попри настільки грубе втручання в політику, РПЦ поспішила звинуватити Вселенського Православного Патріарха Варфоломія у тому, що його дії лежать, нібито, виключно у політичній площині.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комфортное трудоустройство в Польше – просто и доступно Большой выбор товаров для школы Все строительные материалы для ремонта в Кубе Покрывало на кровать из натурального материала На улице Киевской в Симферополе опять возникла стихийная торговля

Последние новости