Майже ніхто: шокуючі результати опитування українських студентів у Польщі

04.11.2018 5:26 3

Майже ніхто: шокуючі результати опитування українських студентів у Польщі

Тільки 6% українських студентів, що навчаються в Польщі, збираються після випуску з навчального закладу повернутися в Україну. Про це з посиланням на результати дослідження аналітичного центру CEDOS пише daily-news.com.ua
При цьому 22% українських студентів до сих пір не знають, що вони планують робити в майбутньому. 23% - планують залишитися в Польщі, 24% - переїхати в іншу країну Євросоюзу, ще 8% - в іншу країну світу.
Бажання повернутися респонденти пояснили потребою жити ближче до друзів, прагненням використовувати отримані знання на користь Україні, жити у звичайній культурному середовищі, невдалими спроби знайти хорошу роботу в Польщі. Що стосується бажання залишитися в Польщі, воно пояснюється кращими умовами для життя і можливістю заробляти більше, ніж в Україні.
Читайте також: В Україні подорожчає один із найголовніших продуктів
Відзначимо, що кожен десятий український студент в Польщі має "карту поляка", яка спрощує процес знаходження в країні, пошуку роботи, а також дозволяє легше залишитися там жити.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Секрет выбора мучных сладостей? На что обращать внимание, арендуя офис? Лечение алкоголизма в Харькове: куда обращаться? Телевизионные смарт приставки Купить сортировщик купюр для своего бизнеса

Последние новости