Вчені розповіли, які хвороби можуть вилікувати тварини

01.11.2018 11:10 0

Вчені розповіли, які хвороби можуть вилікувати тварини

Домашні тварини допомагають нам бути здоровими.
Медики активно використовують терапію за допомогою тварин. Особливо популярні лікування кішками, кіньми і дельфінами. Анімалотерапія також доступна і в Україні, повідомляє daily-news.com.ua
Сови, сичі, лелеки, солов'ї, коти, коні, павуки і навіть домашні качки, кури і бійцівські собаки можуть допомогти вилікувати чимало недуг.
За словами завідуючої притулку для птахів Марії Микитюк, за допомогою пернатих лікують виключно такі психологічні проблеми, як неврози, психози, гіперактивність тощо. Зокрема, спостерігаючи за птахами, діти розуміють, що потрібно вести себе тихо, спокійно, щоб птах пішов на контакт.
Терапія в компанії кота рятує від депресії, стресів, неврозів і социофобии. Завдяки кішкам пацієнти швидше виходили їх критичних станів.
При каністерапії (лікування собаками) тварин можна торкатися, годувати, грати з ними. При спілкуванні з собаками пацієнти йдуть краще на контакт, а також поліпшується їх моторика.
Читайте також: Медики назвали продукти, які бажано їсти щодня
«Страхи - це саме те, що блокує наше життя, наші емоції і нормальне існування. Тим, хто страждає Арахнофобії, я даю їм шкуру павука (вони линяють) і саджу на руку. І так поступово в руках з'являється вже справжній павук-птахоїд. Після цих сеансів людина розуміє, що загрози немає », - розповів арахнолог Руслан Білякович.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная сетка от ТД Промтехстрой Лучшая охранная компания Легион - для вас и вашего дома Спланируйте свой отдых с компанией «Веселый Турист» Электробезопасность системы – автоматы защиты и устройства защитного отключения Невероятная шуба из соболя для вас

Последние новости