Медики назвали продукти, які бажано їсти щодня

31.10.2018 19:08 0

Медики назвали продукти, які бажано їсти щодня

Найкорисніші продукти для підтримки імунної системи.
Щоб зміцнити свою імунну систему, нам потрібно черпати сили з того, що ми їмо.
Про це пише daily-news.com.ua
Жоден оспівані істориками знаменитий полководець організував оборону краще, ніж імунна система нашого організму. Її всюдисущі бійці цілодобово готові битися з агресорами. Стан імунної системи багато в чому залежить від харчування. Якщо постачати організм усім необхідним, він буде справно нести свою службу, відбиваючи атаки ворогів.
Підживлення імунної системи - це не просто жменю полівітамінів. Наша «ангели-охоронці» вибагливі. Перевантаження тим чи іншим, навіть дуже корисною речовиною здатна вивести їх з рівноваги і дати вельми неприємні побічні ефекти. Надлишок вітаміну не менше шкідливий, ніж його недолік. Але якщо отримувати все, що потрібно, не з аптеки, а з їжі, ймовірність небезпечної для імунної системи передозування дуже мала.
Для нормальної роботи імунної системи необхідний високоякісний білок. У нашому житті нерідко складаються певні переваги в харчуванні, де переважають салати, супи, хліб, що веде до дефіциту білка. Треба заповнювати його рибою, пісним м'ясом, нежирними кисломолочними продуктами і бобовими.
Для імунної системи особливо потрібні вітаміни А, С, Е, групи В, біотин і фолієва кислота. Потрібні також певні мікроелементи, зокрема цинк, залізо, мідь, селен (останній особливо важливий для профілактики раку).
Читайте також: Хворобу Альцгеймера навчилися розпізнавати по очах
Які продукти зміцнять імунну систему: варена квасоля, нежирні кисломолочні продукти, буряк, насіння соняшнику, тунець, проростки пшениці, шпинат, гарбуз, брокколі. Всі вони багаті необхідними вітамінами і мікроелементами.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбор велосипеда Где можно получить деньги в долг на выгодных условиях Які колонки обрати для домашнього кінотеатру? В клубе Вулкан игровые автоматы раздают джек-поты Изготовление и монтаж качественных металлоконструкций

Последние новости