Вражаючі кадри військових навчань НАТО в Норвегії. Відео

31.10.2018 21:08 2

Вражаючі кадри військових навчань НАТО в Норвегії. Відео

Навчання Trident Juncture 2018 перейшли в активну фазу.
31 жовтня в Норвегії стартувала активна фаза найбільших з часів "холодної війни" навчань НАТО Trident Juncture 2018 ( "Єдиний тризуб 2018").
Про це пише daily-news.com.ua
Згідно з даними НАТО, активна фаза навчань будуть проходити в Норвегії та прилеглих районах Північної Атлантики, в районі Датських проток на Балтиці, а також в повітряному просторі Швеції і Фінляндії. Всього них бере участь близько 50 тис. Військовослужбовців, 250 літаків, 65 кораблів і 10 тис. Одиниць бойової техніки з усіх 29 країн-членів НАТО, а також Швеції та Фінляндії.
Війська альянсу будуть відпрацьовувати захист країни-члена НАТО від нападу умовного противника - вигаданої країни "Мурінус" (в перекладі з латині - павук).
Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг у вівторок заявив, що альянс проводить навчання Trident Juncture відкрито і прозоро, а також використовує Рада Росія-НАТО для того, щоб інформувати РФ про них.
Читайте також: Трейлер третьої частини "Як приручити дракона" підкорив Мережу. Відео
"Ми запросили спостерігачів з інших країн, які можуть стежити за навчаннями, можуть спілкуватися з солдатами, і вони також будуть проінформовані про сценарії навчань. НАТО завжди запрошує спостерігачів на свої вчення. Росія з часів" холодної війни "жодного разу не запрошувала спостерігачів", - зазначив Столтенберг, додавши, що навчання НАТО носять виключно оборонний характер.


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как украсить мебель Кредит под залог автомобиля Лучшее средство от незначительных кожных заболеваний Большой выбор товаров для школы Как сэкономить время при выборе места отдыха?

Последние новости