На Чернігівщині повішену матір знайшли поряд з двома мертвими дітьми

31.10.2018 3:00 0

На Чернігівщині повішену матір знайшли поряд з двома мертвими дітьми

У Чернігівській області правоохоронці виявили тіло повішеною жінки поруч з двома її мертвими дітьми.
У селищі Талалаївка Чернігівської області правоохоронці виявили без ознак життя тіла дітей двох і шести років, а також їх мертву матір, покінчила життя самогубством шляхом повішення. Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу обласної поліції.
"Вранці 30 жовтня в поліцію надійшла інформація, що в селищі Талалаївка Чернігівської області за місцем проживання виявлено без ознак життя тіла дітей двох і шести років. Їхня мати покінчила життя самогубством шляхом повішення", - йдеться в повідомленні.
Відзначено, що на місце події виїхали місцеві і обласна слідчо-оперативні групи поліції, керівництво і колеги з прокуратури.
Читайте також: У Києві - масштабна пожежа на СТО: згоріли машини
"В даний час ознак присутності сторонніх осіб в приміщенні і видимих ​​тілесних ушкоджень на тілі дітей не виявлено", - підкреслили у відомстві.
У той же час в поліції додали, що остаточна причина смерті матері і дітей буде встановлена ​​після проведення судово-медичної експертизи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальная одежда от бренда North Face в Украине Как выбрать монтажную пену? Как закрепить бумажные полотенца? Яркие и захватывающие онлайн-партии на рубли Различные типы ворот для гаражей и частных домов

Последние новости