Натуральний крафтовий сир ТМ «Магур»

Натуральний крафтовий сир ТМ «Магур»

Сир – харчовий продукт, що виготовляється з молока шляхом його перероблювання та ферментації. Це неймовірно корисний та смачний продукт. Особливо важливо його вживати людям, що активно займаються спортом. Він містить велику кількість білків, корисних жирів та мікроелементів, які прекрасно засвоюються організмом людини. Споживаючи його кожен день, ви покращите своє здоров’я. Сир неймовірно популярний у всьому світі. Складно сказати де і коли його було виготовлено вперше. Відомо, що археологи знаходили старовинний посуд на якому були залишки кисломолочних продуктів. Вік цього посуду приблизно 7000 років. Він входить до рецептів національних страв багатьох країн. Існує величезна кількість його видів та сортів. Даний продукт є доступним, його можна купити в будь-якому магазині та супермаркеті. Та чи буде це справжній сир, виготовлений зі справжнього та натурального молока?

Краще за все придбати якісний продукт, який буде смачним та корисним. Для цього потрібний надійний виробник. Де ж його знайти? Вам варто купити крафтовий сир ТМ «Магур». Його виготовляє ТОВ «Еко-Газда». Продукція, виготовлена ними − не просто сир, а справжній витвір мистецтва. Він екологічно чистий та без шкідливих домішок. Весь асортимент виготовляється вручну майстрами сирної справи. Вони дотримуються всіх норм та стандартів. Неодноразово компанія була нагороджена дипломами та сертифікатами. Для виготовлення використовується тільки смачне молоко найвищої якості. Корови, які його дають, пасуться на зелених лугах Карпат. Там вони вдихають найчистіше повітря і споживають найкраще різнотрав’я. Надзвичайно смачне молоко і є секретом смаку та аромату сирів ТМ «Магур». Звичайні сорти стануть чудовим додатком до вашого повсякденного раціону, а вишукані сорти будуть прекрасним доповнення святкового столу. Компанія виготовляє велику кількість видів та сортів сиру.

Доставка здійснюється у всі міста та регіони України. Доставка по Львову та Львівській області здійснюється тричі на тиждень. Замовляйте продукт ТМ «Магур» та насолоджуйтесь смаком справжнього українського сиру. Телефонуйте та замовляйте скоріше! Якщо вас цікавить історія виготовлення сиру, то ви можете взяти участь в екскурсії на сироварню. Там ви матимете можливість дізнатися багато чого нового та цікавого. Ви почуєте історію Турківського району, побачите процес виготовлення сиру з самого початку і до самого кінця. У вас буде можливість скуштувати та насолодитися п’ятьма смаками різних сортів цього витвору мистецтва. Вам сподобається!

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить детали на приставку для рапса Элегантные визитницы для всех Крупнейшая риэлтерская компания Покровска и Мирнограда Снаряжение для подводных путешествий Орхидеи в горшках с доставкой по Харькову

Последние новости