Лікарі назвали напій, який бажано пити щодня

30.10.2018 18:59 1

Лікарі назвали напій, який бажано пити щодня

Щоденна чашка кави врятує від важкої хвороби.
Вчені з американської клініки Майо довели, що щоденна чашка кави в раціоні врятує від важкої хвороби печінки.
Про це пише daily-news.com.ua
Доктор медицини гастроентеролог Крег Ламмерт назвав дози, які сприяють профілактиці аутоімунних захворювань життєво важливого органу.
На думку доктора Ламмерт, помірний регулярний прийом африканського напою запобігає первинні запалення жовчних проток, які є причиною фіброзу і часто призводять до таких страшних діагнозів, як цироз, рак і печінкова недостатність. Це первинне запалення називається ПСХ (Первинний Склеротичний Холангит). Захворювання має аутоіммунну природу, фіксується не часто, але наслідки від нього плачевні.
Читайте також: Названі продукти, які не рекомендують вживати одночасно
Дослідження Ламмерт охопили велику кількість пацієнтів, у яких виявили ПСХ. Лікарі прийшли до висновку, що доза кави, необхідна для профілактики грізної хвороби не повинна перевищувати однієї невеликої чашки на добу. В іншому випадку, непомірне кількість кофеїну може навіть завдати серйозної шкоди організму.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space Композитный бассейн – лучшее решения для частного дома Онлайн-магазин здоровья ВОСХИТИТЕЛЬНАЯ ГЛАЖКА, или как потратить меньше времени на эту рутину Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове

Последние новости