Медики розповіли, чому бажано регулярно їсти сир

29.10.2018 20:54 0

Медики розповіли, чому бажано регулярно їсти сир

Лікарі назвали кращий продукт для профілактики онкозахворювань.
Регулярне споживання сирів, грибів, сої, бобових і кукурудзи значно поліпшать стан організму.
Про це пише daily-news.com.ua
Сири чеддер, брі та пармезан містять з'єднання, який зупиняє пошкодження клітин організму і запобігає утворенню рубців, стверджують американські фахівці.
Такий же ефект спостерігався в грибах, сої, бобових, кукурудзи та цільних зернах.
Багато людей уникають регулярного вживання в їжу сиру, побоюючись того, що він може нашкодити фігурі і додати зайву вагу. Проте, американські вчені рекомендують вживання сирів, в тому числі чеддер, брі та пармезан, так як вони здатні підвищити здоров'я всіх внутрішніх органів і запобігти утворенню онкологічних захворювань.
Читайте також: Лікарі розповіли, як розпізнати наближення хвороб серця
Ці сири містять з'єднання, яке допоможе уникнути накопичення рубцевої тканини, що виникає при більшості захворювань, які призводять до онкології. Захворювання печінки є п'ятою за значимістю причиною смерті в Англії і Уельсі, і в 2014 році у Великобританії було зареєстровано понад 11000 смертей. Дослідники також виявили, що регулярне споживання грибів, сої, бобових і кукурудзи значно поліпшать стан організму.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кинезиотейпы для вашей силы и комфорта Качественные керамические обогреватели, полотенцесушители и прочее оборудование Где купить Лего в Украине? Сухой корм для собак премиум класса Интернет-магазин брендовых платьев и обуви Spazio

Последние новости