Янукович попросив дати йому фінальне слово у кримінальні справі

29.10.2018 14:46 0

Янукович попросив дати йому фінальне слово у кримінальні справі

Дебати - останній етап судового процесу, після якого буде оголошено приговор.
Обвинувачений у державній премії білий екс-президент Віктор Янукович просить суд дати йому можливість виступити в дебатах і з останнім словом.
Про це повідомив адвокат Олександр Байдик, який повернувся з Москви, де, за його словами, зустрічався з Януковичем, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
"Теперь про ваші заяви про те, що якоби суд не дає Януковичу виступити. Суд завжди давав можливість брати участь у Януковичі! ... Суд нікуди не поспішив ніколи, і чули про спешку лише від адвокатів! І ніякої наполегливості немає. У суперечках обвинувачений виступає Перед адвокатами. Але суд дасть можливість обвинуваченому виступити з останнім словом ", - зазначив на цьому суддя Владислав Дев'ятко.
Напомним, 26 жовтня одна з адвокатів Януковича - Олександр Горошинський завершив свою речь в дебатах. Сегодня, 29 октября, должен завершить свою речь второй адвокат - Александр Байдик, який вже виступав з судом з 13 вересня по 3 жовтня, але був госпіталізований після того, як прочитав свою речь протягом 35 годин.
Читайте також: Рада Європи назвала найуспішнішу реформу в Україні
Дебати - останній етап судового процесу, після якого буде оголошено приговор.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн-кредит в МайВаллет: преимущества и особенности микрокредитов Качественные бумажные обои от известных производителей Отзывы о хороших строителях в Киеве Терминалы для сбора данных Вакансии для тех, кто в поиске работы

Последние новости