США доставили в Німеччину величезну партію боєприпасів

29.10.2018 6:46 0

США доставили в Німеччину величезну партію боєприпасів

За жовтень на базу було доставлено в цілому близько 100 контейнерів з різним військовим спорядженням.
Про це пише СобКор.
На американську авіабазу в Німеччині “Рамштайн” США доставили найбільшу партію боєприпасів з початку 21-го століття. Про це передає Еспресо з посиланням на сайт бази.
“Це найбільша партія такого роду після операції “Союзна сила” (“Союзна сила” – операція НАТО проти Югославії в період з 24 березня по 10 червня 1999 року, що стала завершальнім етапом Косовської війни)”, – пояснив начальник бойових операцій MUNS Девід Хед.
Повідомляється, що за жовтень на базу було доставлено в цілому близько 100 контейнерів з різним військовим спорядженням.
Читайте також: Пентагон схвалив відправку військових до кордонів Мексики
Боєприпаси будуть використані для підтримки “Європейської ініціативи по запобіганню небезпеки” та поповнять військову резервну авіацію військово-повітряних сил у Європі. Цю програму з посилення присутності в Європі для забезпечення безпеки в регіоні було запущено влітку 2014 року в відповідь на незаконну анексію Росією Криму та бойові дії на сході України.
Крім того, вони повинні забезпечити “оперативну реакцію на погрози з боку агресивних гравців”.
Авіабаза Рамштайн – найбільший опорний пункт американських ВПС, дислокований за межами країни. Там же знаходиться штаб-квартира ВПС США в Європі і, імовірно, центр управління польотами військових безпілотників.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная печать полиграфической продукции Плюсы и минусы воска против лазерной эпиляции Виды искусственных елок и их ценовые категории Легальная работа в Словакии – свободные вакансии Большой выбор профессиональных гель-лаков

Последние новости