Садовий повідомив, в якому випадку поверне Саакашвілі громадянство

26.10.2018 4:06 0

Садовий повідомив, в якому випадку поверне Саакашвілі громадянство

У четвер, 25 жовтня, під час відкриття Львівського безпекового форуму мер Львова Андрій Садовий назвав Михеїла Саакашвілі єдиним «російським агентом», якого змогли знешкодити українські спецслужби.
Він вжив цей вираз в іронічному контексті, проте деякі ЗМІ процитували ці слова як офіційну заяву Садового, повідомляє daily-news.com.ua
Пізніше на своїй сторінці у Facebook Андрій Садовий пояснив, що насправді не вважає Саакашвілі російським агентом і має намір повернути йому українське громадянство після своєї перемоги на президентських виборах.
«Сьогодні під час відкриття Lviv Security Forum в якості неспроможності влади виявляти та знешкоджувати агентів впливу Путіна в Україні, я заявив, що українські спецслужби за весь час війни спромоглись знайти лише одного «агента Росії». Ним «виявився» екс-президент Грузії Саакашвілі, який буцімто готував проросійський переворот. І все! Більше нікого, хто працює на Росію, на думку СБУ, нема! Медведчук, Новинський, Вілкул, Рабіновіч, Бойко. До них питань у влади нема», – написав Андрій Садовий.
Він заявив, що не вважає екс-президента Грузії та колишнього голову Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі російським агентом та хоче повернути йому українське громадянство.
Читайте також: Британець створив власне королівство і "наїхав" на ООН
«Михеїл Саакашвілі, одним з перших моїх рішень [як президента] буде повернення тобі законного громадянства України», – додав Садовий.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Только самые интересные новости из мира бойцов Фрезерная резка в Киеве от компании TVS Group Огромный каталог мебели для дома и офиса Большой выбор чая Игровые автоматы онлайн — в лучшей версии онлайн

Последние новости