Багатотисячний караван біженців рухається до кордону США. Відео

23.10.2018 19:28 0

Багатотисячний караван біженців рухається до кордону США. Відео

Багато перетинають водний кордон Гватемали і Мексики вплав чи на саморобних плотах.
Близько 7 тисяч мігрантів з Центральної Америки продовжують рух по території Мексики в напрямку США, незважаючи на спроби місцевої влади зупинити їх.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
Привернув до себе велику увагу караван, який відправився в шлях з Гондурасу, був зупинений мексиканською владою на мосту на кордоні з Гватемалою, але багато перетнули воду вплав чи на саморобних плотах.
Міністерство внутрішньої безпеки США, яке веде спостереження за караваном, попередило про небезпеку загрози його учасникам з боку злочинців.
"Ми уважно стежимо за кризою, пов'язаним з караваном, але ми повинні пам'ятати про транснаціональні злочинні організації і інших злочинців, які захочуть скористатися вразливістю тих, хто одужав в це незаконне міграційне подорож", - заявила в неділю міністр внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен.
Вона зазначила, що США будуть співпрацювати з регіональними партнерами "для розслідування і переслідування по всій строгості закону всіх, хто намагається заохочувати і отримувати вигоду від незаконної міграції".
Червоний Хрест випустив заяву, в якій зазначив, що багато учасників каравану страждають від зневоднення, шлункових інфекцій і травм ніг під час своєї тривалої подорожі.
Регіональний директор Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Уолтер Котте заявив: "Вкрай важливо, щоб гідність і безпеку сімей були під захистом і щоб вони утримувалися разом".
Читайте також: Іван Дорн порадував фанатів новим кліпом. Відео
Караван, що складається приблизно з 3 тисяч чоловік, вийшов з міста Сан-Педро-Сула в Гондурасі кілька днів тому, пройшов через джунглі Гватемали і житлові райони, діставшись до Мексики в надії нарешті дійти до США.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как заработать в Инстаграме: 5 идей Параметры выбора и покупки качественных солнцезащитных очков Лучшие покер-румы по мнению киевлян Как продвинуть бизнес в Сети в Ивано-Франковске Доменные имена и тестирование сайтов

Последние новости