Переваги покупки однокімнатної квартири

Переваги покупки однокімнатної квартири

Сьогодні однокімнатні квартири у Львові вважаються найбільш затребуваним типом житла на первинному ринку нерухомості. Багато сімей мають достатню кількість грошових коштів, тим самим не можуть собі дозволити дороге житло з декількома кімнатами. Зазвичай, компанії-забудовники враховують цей факт і при проектуванні і будівництві нових сучасних житлових комплексів більший обсяг житлоплощі віддають саме однокімнатним квартирам. На сайті https://vdoma.online/residential-complexes представлені новобудови Львова з фотографіями, детальними описами і ціною. Як може здатися, таке придбання є незатишним і малогабаритним, однак, при детальному вивченні переваг і недоліків, плюси все-таки виграють на тлі мінусів.

Переваги покупки однокімнатної квартири:

  • Яку б ви не придбали квартиру — однокімнатну або з більшою площею, головною перевагою завжди залишиться статус жителя міста, завдяки якому громадянин отримує певні привілеї. Серед таких привілеїв відзначається міська прописка, знижені ціни на комунальні послуги, більш висока пенсія, якісне соціальне обслуговування і дотації.
  • Доступна ціна. Як відомо, квартири з найменшою площею в порівнянні з більш великими коштують менше. На ринку первинної нерухомості ажіотаж спостерігається саме в відношенні квартир з однією кімнатою.
  • Однокімнатні квартири вважаються дуже ліквідним майном, так як його не тільки легко купити, але і продати.
  • У невеликому приміщенні, зазвичай, набагато легше проводити ремонтні роботи. Всі витрати будуть мінімальними, а час на їх виконання менше. Також це стосується витрат на побутову техніку і різні меблі.
  • Для тих людей, хто бажає куплену квартиру здавати в оренду, таке придбання якраз буде тим, що треба. Більшість студентів та інших соціальних верств населення вважають за краще орендувати саме такі квартири. Причому, якщо купити квартиру в новобудові, яка наближена до центру Львову або до вищих навчальних закладів, то можна навіть не турбуватися про пошук квартиранта — такі знайдуться завжди.
  • У новобудовах можна придбати новомодні нині квартири-студії, з поєднаною кухнею, що практично виключено в будинках старої споруди. Такі квартири люблять люди творчих професій.
  • Можливість перепрофілювання квартири в приватну фірму (особливо, якщо квартира з розташуванням на нижніх поверхах висотних та інших будівель).

Таким чином, можна сказати, що однокімнатні квартири в новобудовах Львова завжди були, є і будуть користуватися колосальним попитом. Їх зазвичай скуповують вже на старті продажів, особливо на перших поверхах, так як їх можна перепланувати під свою компанію або організацію.

Предыдущая новость

Rusaniv Residence – место баланса на Русановке Бесплатное онлайн казино Вулкан Старс Строительные материалы по низким ценам Речные круизы, прогулки, экскурсии и торжественные мероприятия на теплоходе Невероятно выгодный банк «WooW» для переводов с карты на карту

Последние новости