Журналіст Майкл Щур висміяв Володимира Зеленського

16.10.2018 15:38 0

Журналіст Майкл Щур висміяв Володимира Зеленського

Журналіст Майкл Щур висміяв коміка Володимира Зеленського за його флешмоб #ідітьуср*ку.
Про це пише daily-news.com.ua
"Зеленський досі не підтвердив, що братиме участь у президентських виборах, але вже презентував гасло своєї передвиборчої кампанії.
Найцікавіше у цій історії те, що Зеленський останні 15 років жодного разу не звертав уваги на утиски свободи слова, побиття та убивства журналістів, або ж хамство політиків, перед якими сам регулярно виступав на корпоративах.
Своє ставлення до журналістів Зеленський висловив ще 2012-го у мультсеріалі "Казкова Русь". Тоді впливого журналіста Мустафу Найєма "Квартал" зобразив у вигляді надокучливого песика, який дратує царя Януковича - "Пес был верный Мустафа, гавкал на кого хотел, в общем, Мустафа Найем. Глянул царь на псину видную, молвил: "Я вам не завидую".
Але тепер все змінилося, Зеленський йде у президенти. На жаль, не можемо проаналізувати його політичну програму, її просто не існує. Тому змушені працювати із тим, що є. Із хештегом, на якому поки базується уся політична ідентичність цього неофіційного кандидата", - розповів Майкл Щур.
Читайте також: Журналіст розповів, як Росія потужно вдарила по Україні
"Щоб зрозуміти, варто розглядати цю заяву у контексті всієї творчості пана Володимира. Наприклад, в останньому проморолику серіалу "Слуга народу" Зеленський також постійно апелює до ср*к, сідниць та ж*п.
Але навіщо йому це ср*ко-цунамі? Є сумніви, що воно потрібно саме йому. На таку думку наштовхує знак хештегу. Простіше кажучи, решітки. Використовуючи її, Зеленський підсвідомо натякає нам на те, що він у неволі, заручник, його використовують. Якщо уважно придивитися до хештегу, ми побачимо навколо нього малесенькі сліди Коломойського", - йдеться у сюжеті.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить лайки в ТикТок Аренда офисов в Киеве на Подоле Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине Покупка смартфона в интернет-магазине Зачем нужны смартлинки в CPA-сетях

Последние новости