Відео масової пожежі на Київщині: палали десятки авто

15.10.2018 23:37 0

Відео масової пожежі на Київщині: палали десятки авто

Вони не підлягають відновленню.
Вночі 15 жовтня невідомі підпалили машину співробітниці Коцюбинської селищної ради (Київська область, Ірпінський район) Дар'ї Александрової.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
За словами потерпілої, постраждав автомобіль чоловіка і стоять поруч авто сусідів. Загалом спалено 11 автомобілів. Вони не підлягають відновленню.
Постраждала пов'язує підпал зі своєю позицією по боротьбі з корупційними схемами по Біличанському лісу.
Читайте також: В Шотландії шквальний вітер змусив водоспад повертати назад. Відео
«Я о 3:00 ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотний зв'язок. Підбігла до вікна - бачу горить моя машина. З іншого боку - горить машина чоловіка. Це підпал. Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, куди пішла для того, щоб вирішувати питання життєдіяльності селища. Це пов'язано з моєю активною діяльністю, тому що боремося за збереження Біличанського лісу і намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкоренилися «, - так описала Александрова пожежа у дворі свого будинку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ремонт гидравлики спецтехники и токарная обработка металла Кодування від алкоголізму в центрі Ренесанс в Києві Механические швейцарские наручные часы Кто сейчас берется за доработку сайта? Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space

Последние новости