Українці в шоці: Тягнибок назвав ім'я єдиного кандидата від націоналістів

15.10.2018 13:35 1

Українці в шоці: Тягнибок назвав ім'я єдиного кандидата від націоналістів

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" визначилося зі своїм кандидатом в президенти на виборах 2019 року.
У політсилі зробили висновки з минулих невдач і вирішили знайти відносно нове обличчя, тому партію представить не її багаторічний лідер Олег Тягнибок, а його заступник Руслан Кошулинський, повідомляє daily-news.com.ua
Я не буду балотуватися в президенти. Єдиним рішенням ми вирішили підтримати кандидата від націоналістичних сил Руслана Кошулинського, - заявив Тягнибок, виступаючи перед пресою в парку Шевченка в Києві.
Відзначимо, що Олег Тягнибок очолює ВО "Свобода" з 2004 року, коли партія тільки була утворена. З тих пір він представляв політсилу у Львівській міськраді і Верховній Раді. Однак, на останніх парламентських виборах "свободівці" пройшли тільки по округах, тому восьмий скликання Тягнибок пропустив.
Що стосується виборів президента, то такі спроби у політика теж були. У 2010 році він висував свою кандидатуру на пост президента і набрав всього 1,43 відсотка голосів.
Читайте також: Клімкін розповів, як Угорщина маніпулює міфами
Хто такий Руслан Кошулинський
Заступник глави партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Заступник Голови Верховної Ради України в 2012-2014 роках. У лютому 2015 року було мобілізовано для проходження служби в збройних силах України.
Восени того ж року був висунутий кандидатом в мери Львова. Однак, перемогти навіть у своєму рідному місті Кошулинський не зміг, поступившись Андрію Садовому.
У грудні 2015 року у Львівському обласному раді сталася бійка, активним учасником якої виявився саме Кошулинський. Під час одного з засідань він підбіг до помічника голови Львівської облради Валентину Харлову і накинувся на того з кулаками. Під крики "Ганьба!" чоловіків швидко розтягнули в сторони їх же колеги.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Дистанционная подготовка к поступлению в чешские вузы. Результаты 2020 года Терморегулятор – главнокомандующий в бойлере «Vip Detailing» - качественное покрытие кузова автомобиля специальной антигравийной пленкой в Киеве Как приобретать мобильный телефон через интернет Самые интересные и полезные книги для детей

Последние новости