Як Порошенко планував моряком стати: спогади президента

13.10.2018 22:38 1

Як Порошенко планував моряком стати: спогади президента

Президент України Петро Порошенко поділився спогадами про море ходку, зазначивши, що був старшиною кубрика.
Про це пише СобКор.
Під час виступу в Херсонській державній морській академії Порошенко розповів цікаві деталі зі свого юнацького минулого:
«Херсонська державна морська академія - один з провідних центрів морської освіти з дуже потужною навчально-тренувальною базою. Для мене це не порожній звук. Мало хто знає, що після закінчення школи я вступив у вищу мореходку. Навіть встиг стати старшиною кубрика, а потім одночасно прийшли документи, що я вступив до інституту Міжнародних відносин. Ця доля позбавила мене морської стежки», – повідомив Порошенко.
Читайте також: Украина ведет переговоры о встрече Порошенко с Трампом
Нагадаємо, в 1989 році Петро Порошенко з відзнакою закінчив факультет міжнародних відносин і міжнародного права КНУ ім. Шевченка за спеціальністю "міжнародні економічні відносини".
Згодом продовжив навчання в аспірантурі. До 1992 навчався в аспірантурі та працював асистентом кафедри міжнародних економічних відносин Київського університету.
У 2002 році Порошенко захистив в Одеській юридичній академії кандидатську дисертацію на тему "Правове регулювання управління державними корпоративними правами в Україні".
Володіє українською, російською, англійською та румунською мовами.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Аквариумные рыбки в квартире Зачем и как писать статьи ученому? Неограниченные возможности на лучшем игровом портале Металлические шкафчики для раздевалок Что лучше выбрать для себя баню или сауну?

Последние новости