Енріке Іглесіас розповів про інтим з дружиною

10.10.2018 17:52 4

Енріке Іглесіас розповів про інтим з дружиною

Енріке Іглесіас відверто розповів про сексуальне життя з Курніковою.
Іспанський співак Енріке Іглесіас розповів, як народження двійнят змінило його життя з Анною Курніковою. Про це пише daily-news.com.ua
Енріке Іглесіас і Анна Курнікова познайомилися в 2012 році на знімальному майданчику кліпу до синглу Escape. У них зав'язався роман, який з часом переріс у серйозні стосунки. 16 грудня 2017 року у іспанця і росіянки з'явилися двоє чудових малюків - близнюки Люсі і Ніколас.
Новина про народження дітей стала справжньою несподіванкою для шанувальників зоряної парочки. По-перше, Іглесіас і Курнікова так і не узаконили свої стосунки. А по-друге, подробиці особистого життя вони завжди приховували, тому і вагітність тенісистки протікала в таємниці від усіх.
Як зізнався Іглесіас, відносини з дружиною після народження близнюків стали тільки краще, а почуття - ще глибше:
«Сексу не зменшилося. Напевно, його стало навіть більше, ніж будь-коли ... Як і у будь-якої пари, у нас є злети і падіння, не все ідеально, але все прекрасно ».
Читайте також: Юрій Горбунов показав грайливе фото з дружиною
За словами іспанського красеня, Анна Курнікова - ідеальна мати. Екс-тенісистка весь вільний час приділяє малюкам, роблячи все, щоб вони відчували себе комфортно і щасливо. Сам Іглесіас теж любить возитися з Ніколасом і Люсі, тому дуже засмучується, коли з-за роботи не може приділити належної уваги.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Запчасти на легковые автомобили Комфортабельная перевозка пассажиров с компанией «КиевТранс» Российский бизнесмен уходит с поста главы Momentus Space Немецкие кальяны AMY Стулья венские и не только для кафе и ресторанов

Последние новости