На Донбасі сталося масове отруєння питною водою

27.09.2018 9:24 0

На Донбасі сталося масове отруєння питною водою

У Макіївці (Донецька обл.) сталося масове отруєння місцевих жителів питною водою, серед постраждалих, щонайменше, 39 осіб, повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини на Донбасі Павло Лисянський. Пише видання daily-news.com.ua
"Тепер мені відомо, що госпіталізовано 37 дорослих та двоє дітей віком до 9 років (відомості від медичних працівників), частину людей доправили до лікарень Донецька, а звідти я не зміг отримати інформацію", - написав П.Лисянський на своїй сторінці в Facebook.
Він зазначив, що місцеві жителі продовжують скаржитися на специфічний запах води. За їхніми словами, вона сильно смердить хімією та ліками.
Читайте також: ДТП в Перу: 23 загиблих та півтора десятки поранених
"Вчора до міської лікарні м.Макіївка масово стали надходити звернення на погане самопочуття з наступними симптомами: біль в області живота, блювота, озноб, підвищення температури, в важких випадках - виражена інтоксикація і зневоднення", - йдеться в повідомленні.
П.Лисянський зазначив, що причина того, що сталося в поломці або збої системи дезінфекції води в Макіївці: "Щодо проблем з системою дезінфекції було відомо КП "Вода Донбасу" контрольованому НВФ "ДНР", напередодні вони навіть рекомендували перед вживанням води, кип'ятити її 5-7 хвилин", - підкреслив він.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Шкафы купе по самым доступным ценам Быстрая регистрация кассового аппарата Изготовление прихожих под ваш интерьер Сучасні шафи для зберігання особистих речей Спланируйте свой отдых с компанией «Веселый Турист»

Последние новости