Компанія Порошенка продає завод "Кузня на Рибальському"

26.09.2018 15:22 0

Компанія Порошенка продає завод

ПрАТ "Завод Кузня на Рибальському" змінить власника.
Про це з посиланням на прес-службу заводу повідомляє daily-news.com.ua
"ВАТ" Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал" досяг принципової угоди про продаж акцій підприємства вітчизняному покупцеві ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Порошенко втрапив у курйозну ситуацію на Генасамблеї ООН - ЗМІ
Зараз учасники угоди очікують дозвіл Антимонопольного комітету України. У разі надання такого дозволу угоду буде підписано. Угода супроводжує відома аудиторська компанія Ernst & Young.
Пакетом з 83% акцій заводу "Кузня на Рибальському" (раніше "Ленкузня") володіє "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд" Прайм ессетс кепітал "президента України Петра Порошенка. Саме в цей фонд Порошенко передав свої бізнес-активи заради формального дотримання закону про поділ бізнесу та держслужби.
Ще 11,5% належить ПАТ "ЗНКІФ" ВІК "нардепа Ігоря Кононенко, заступник голови фракції" Блоку Петра Порошенко ".
За даними компанії, за підсумками роботи в 2016 році чистий прибуток заводу за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) склала 8,5 млн грн, тоді як 2015 рік компанія завершила з чистим збитком в 5,54 млн грн.
У 2017 році завод "Кузня на Рибальському" збільшив прибуток в 2,2 рази - до 18,62 млн грн.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Развеиваем все мифы о спорте Тендерні закупівлі: головне, що потрібно знати в 2021 Широкий ассортимент битумной черепицы, для покрытия крыш Качественные фильтры глубокой очистки топлива Английский лагерь для ваших детей

Последние новости