В США вантажний потяг зійшов з рейок. Відео

24.09.2018 19:26 0

В США вантажний потяг зійшов з рейок. Відео

У неділю вранці, після тижня сильних дощів, в Альтоне, штат Айова, зійшов з рейок вантажний поїзд - 37 з 95 вагонів зійшли з колії, 20 опинилися у воді, пише видання daily-news.com.ua
В результаті аварії ніхто не постраждав, ніякі небезпечні матеріали не просочилися в річку Флойд і не були виявлені в повітрі над містом. Однією з причин, що призвели до краху, влада вважає недавнє підтоплення району.
Масивне аварія сталася після дощів, які підняли рівень річки під залізничним мостом до рекордно високого порогу. Станом на раннє ранок неділі річка все ще стояла високо, уточнюють метеорологи. Потяг, що прямував з Манкато, штат Міннесота, в Норт-Плейт, штат Небраска, перевозив промисловий пісок і соєву олію. Частина піску потрапила в воду, пише Des Moines Register.
Міст під зійшов з рейок поїздом був зруйнований. У відеоролику, розміщеному на Facebook, офіс шерифа округу Су показав низку спотворених вагонів, що лежать в річці Флойд. Адміністрація міста каже, що міст «зник, перетворившись на уламки під поїздом». Кілька місцевих пожежних департаментів, посадові особи округу і співробітники Union Pacific відповіли на виклик з приводу події. За словами влади, люди, що живуть в трьох або чотирьох кварталах від моста, добре чули звук падіння.
Читайте також: На Полтавщині від кулаків постраждала волонтерка
Інцидент став другим за рік подібним випадком в північно-західній Айові. 22 червня о Рок-Рівер впали 32 вантажних вагони, що перевозили сиру нафту. Тисячі галонів палива опинилися у воді. Незадовго до цього краху річка також переповнилася через сильні дощі. Через зливи міські власті закрили частину вулиці, що йде вище рівня річки. У неділю офіс шерифа також випустив рекомендацію для водіїв по об'їзду зони аварії, щоб влада могла розчистити місце події.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Элегантные украшения из серебра Интернет-магазин надёжных автошин Продвижение и создание сайтов под ключ Новинки систем безопасности от компании «ОХРАНКА» Крупнейшая риэлтерская компания Покровска и Мирнограда

Последние новости