Лікарі назвали ефективний овоч для профілактики інфаркту

24.09.2018 12:09 0

Лікарі назвали ефективний овоч для профілактики інфаркту

Експерти розповіли, чим корисний солодкий перець.
У болгарському перці багато корисних властивостей. Про це пише daily-news.com.ua
У солодкому перці присутній клітковина, жири, білки, амінокислоти, вуглеводи, антиоксиданти, ефірні масла, вітаміни (бета-каротин, групи В, С, Е, РР, Н), солі калію і натрію, фтор, магній, залізо, хром, цинк, мідь, марганець, кобальт, йод і безліч інших мінеральних багатств.
Калорійність продукту 27 ккал і це робить його корисним добавкою до будь-якої дієти для зниження ваги. Цей овоч активізує травлення, допомагаючи розщеплювати і засвоювати м'ясні страви, а також покращує засвоєння корисних речовин.
Окремо слід відзначити вітамін Р, він же рутин, який сприяє зміцненню і очищенню кровоносних судин, робить їх більш еластичними, запобігає атеросклерозу і утворенню тромбів. Біологічно активні речовини паприки допомагають розріджувати кров і виступають в ролі профілактичного засобу проти розвитку серцевих захворювань, інфаркту, інсульту.
Калій та магній укріплюють стінки судин, серцевий м'яз, сприяють виведенню непотрібної рідини, що накопичилася з організму.
Читайте також: Як виступ коміка зруйнував 4 тисячі пар і 17 шлюбів
Якщо регулярно їсти перець, то можна позбутися від набряків, надлишку солей і токсинів, які успішно виводяться з потом і сечею.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Трудоустройство в Польше с гарантиями Первые кредиты онлайн в Украине Качественные мангальные комплексы и грили Курсы инструктора по Pole Dance Отзывы о компании EU For You

Последние новости