Призначення єпископів: Ватикан та КНР дійшли згоди

23.09.2018 18:12 0

Призначення єпископів: Ватикан та КНР дійшли згоди

У Пекіні відбулася зустріч між монсеньйором Антуаном Камільєрі та віце-міністром Закордонних Справ КНР Ванґом Чао, які очолювали ватиканську та китайську делегації.
Про це пише СобКор.
Зустріч проходила у рамках контактів між Святим Престолом та Китайською Народною Республікою, що здійснюються вже тривалий час з метою обговорення церковних питань спільного зацікавлення й для сприяння подальшим стосункам і порозумінню.
Під час цієї зустрічі відбулося підписання Тимчасової Угоди щодо призначення єпископів.
Ця угода підписана після тривалого процесу зважених переговорів та передбачає періодичну оцінку того, що стосується її здійснення.
Читайте також: Полиция перекрыла Ватикан после оповещения о бомбе
У ній йдеться про призначення єпископів, питання великого значення у життя Церкви, створюючи передумови для ширшої співпраці на двосторонньому рівні.
Спільним побажанням сторін є те, щоб порозуміння сприяло плідному й далекоглядному процесові інституційного діалогу та зробило позитивний внесок у життя Католицької Церкви в Китаї, для добра китайського народу та утвердження миру у світі, повідомляє видання Ватикану.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий ассортимент битумной черепицы, для покрытия крыш Особенности аренды автомобилей в Украине Садовая техника: Высоторезы Как выбрать безопасные детские игрушки для ванной? Лечебный отдых в Украине. Санаторий Горького.

Последние новости