Таємничі страшні звуки: хто лякав британку ночами

19.09.2018 15:15 0

Таємничі страшні звуки: хто лякав британку ночами

Адміністрація міста Іпсвіч, що в Англії, виявила джерело моторошного нічного співу, яке близько року лякало місцеву жительку.
Еліс Рендл, що живе на міській околиці, вперше почула його в минулому вересні, повідомляє daily-news.com.ua
Пізно вночі з вулиці долинув дитячий голос, тихо наспівує колискову про дощ і старого, який вдарився головою і не зумів прокинутися. За словами жінки, найбільше це нагадувало фільм жахів про Фредді Крюгера.
З тих самих пір лякає пісня звучала щоночі. При цьому найчастіше її було чутно між 2 і 4 годинами ночі. Іноді пісня не замовкала багато годин поспіль. Спочатку жінка терпіла, потім намагалася знайти джерело співу самостійно і, нарешті, поскаржилася міській владі.
За її викликами команду швидкого реагування відправляли кілька разів, проте до їх прибуття незмінно запановувала тиша. Трохи більше тижня тому, 10 вересня, пісня пролунала в 11:15.
Читайте також: Над Києвом кружлятиме бойова авіація
На цей раз команді, надісланої місцевою владою, вдалося її застати. Фахівці взялися за роботу і незабаром встановили, що вона лунає на складі в декількох сотнях метрах від будинку жінки. Господар складу пояснив, що пісня повинна була включатися при активації датчиків руху для того, щоб відлякати злодіїв. Композиція стала грати щоночі через павуків. Комахи розлучилися на його території, обплутали своєю павутиною датчики і спровокували помилкові спрацьовування.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Удобрения и семена по лучшим ценам Виды китайского чая – краткий гайд по сортам и вкусам Ставки на спорт через Visa и MasterCard Разработка сайтов под ключ Механические швейцарские наручные часы

Последние новости