Елітний дитсадок на режимному об'єкті: нардеп втрапив у гучний скандал

18.09.2018 15:49 0

Елітний дитсадок на режимному об'єкті: нардеп втрапив у гучний скандал

Дружина нардепа від БПП відкрила елітний дитсадок в режимному об'єкті, яким раніше керував чоловік
Дитячий сад працює без ліцензії, при цьому за оренду більше 500 кв. метрів платить лише 42,5 тис. гривень на місяць, повідомляє daily-news.com.ua
Дружина народного депутата Сергія Березенка (фракція "Блок Петра Порошенка") Уляна володіє елітним дитячим садом "Кідсвуд", який розмістився на закритій території "Будинку для відпочинку "Конча-Заспа" Державного управління справами, яке раніше очолював її чоловік.
З'ясувалося, що дитсадок працює без ліцензії, а за оренду більше 500 кв. метрів території, що охороняється, та об’єктів платить держструктурам тільки 42,5 тис. гривень на місяць. За ринковими цінами на цю суму можна орендувати хіба що в 6-8 разів меншу площу в спальному районі Києва і без охорони.

Сад позиціонує себе як інноваційний. Вартість навчання тут – 18 тис. гривень на місяць за одну дитину плюс ще 4 тис. гривень на місяць за харчування.
Читайте також: Український співак розповів, як переміг смертельну хворобу
Нардеп Сергій Березенко в коментарі журналістам заявив, що не причетний до бізнесу дружини і не допомагав їй отримати нерухомість на закритій території, якою раніше керував. Участь чоловіка в діяльності "Кідсвуда" спростовує і Уляна Березенко. За її словами, сад відкривала її нинішня партнерка, а сама вона увійшла до складу засновників лише згодом.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Великий вибір торгових стелажів високої якості От чего хрустят пальцы? Татьяна Чорновол: За захватом элеватора на Харьковщине стоит Игорь Райнин Продажа и сервисное обслуживание кофемашин За приключениями в Австралию

Последние новости